top of page

Cartierul tău contează

Am proiecte mari pentru Iași și soluții la problemele generale ale municipiului. Însă am și un program destinat exclusiv cartierelor Iașului: programul CARTIERUL TĂU CONTEAZĂ. Am identificat problemele din fiecare zonă a orașului și le-am găsit soluții pe măsură. 

Cartierul în care locuim este spațiul unde ne petrecem cea mai mare parte a unei zile. Calitatea vieții noastre este dată de condițiile pe care ni le oferă cartierul nostru, iar problemele acestuia ne afectează în mare măsură. Fie că vorbim de stresul găsirii unui loc de parcare, de lipsa unor spații de joacă pentru copii, de grădinițe, de spații verzi și locuri de recreere, de traficul poluant, de străzi și trotuare distruse, de canalizarea deficitară, de construcții ilegale sau la limita legii care ne sufocă la fiecare pas, de proasta funcționare a transportului în comun sau de lipsa unei piețe agro-alimentare, toate acestea sunt probleme care au nevoie de soluții rapide și inteligente.

Fiecare cartier al Iașului va avea un reprezentant în viitorul Consiliu Local din partea Alianței USR-PLUS, care va răspunde de punerea în practică a acestui program.

Avem patru ani de muncă și nicio zi de pierdut. 

bottom of page